Специализиран магазин за пенополиуретан

Дамаски от текстил

Защо е важен калъфа

Полиуретаните са материали с пореста структура, което само по себе си е предпоставка за събиране на микроскопични елементи под формата на прах, косъмчета или дерматологични остатъци от нашата кожа. Веднъж попаднали върху материала , те трудно биха се премахнали. Тази наплъстена мръсотия с времето създава една балгоприятна среда за развитие на бактерии. Ето защо за спазнето на добра хигиена , ние препоръчване всеки материл /дунапрен, еластина пяна или мемори пяна/, да бъде облечен в калъф. По-този начин , вие осигуряване една първична защита на дунапрена от средата в която се намира. Всеки калъф се изработва с цип, което означава, че може лесно да се сваля и пере. Периодично извършвано , това дейсъвие осигурява една по-добра хигиенна защита и по-добра благоприятна среда за комформа за вашето тяло.

Първичния калъф ?

Първичния калъф, представялва тънка микрофибърна материя. Той сложи за първоначално защита на един , два или три слоя материал вложение в един общ матрак например. Върху него за финал се слага някой от основните калъфи. Идеята е , когато сваляте основния калъф за пране, материалите да останат в пакет за по-лесно обслужване.

Първичен калъф

Калъф "Кашмир"

Калъф "Ранфорс"

Калъф "Непромокаем"

Калъф "Лавандула"

Калъф "Хасе"

Калъф "Нормал"

Калъф "Класик"

Дамаски от висококачествена изкуствена кожа

Висококачествена изкуствена кожа, създава един допълнителен стил и уют в дома. Кожата , която ние предлагаме е специално селектирана, като сме се опитали да предложим високо ниво на разумна цена. За разлика от масовите изкуствени кожи на пазара, които след няколко месеца започват да се белят, нашите продукти предлагат дълготрайна устойчивост на екплоатация дълък период от време, без да се наруши тяхната цялост. Изкуствената кожа е изключително подходяща за външно ползване , като например тапицирани палета в градината, дървени бесетки, люлки и др. Предпазва изцяло дунапрен, еластичната пяна или мемори пяната от външните атмосферни влияния, като влага или намокряне от дъжд. Предлагаме и специална селекция от кожа с  UV защита, подходяща за изработка на шезлонги например.

Запиватване

  • Изкуствена кожа за тапициране и интериорни  решения.Тегло: от 430гр. – 520гр./кв.м.Възможно е да има минимални отклонения от цвета и нюанса  на снимката и реално изглеждащия продукт.
  • Ако, желате да получите информация за изработка на калъфи с някоя от показаните видове кожа, моля попълнете формата за питване.  Може да опишете подробно за какво проложение , ще ви трябват, както бройките и точните размери за изработка. В най-къс срос наш консулат , ще се свърже с вас за да ви дете подробна информация за цени и срок на изпълнение.